Dupla lakás, GARÁZZSAL- VIDEÓ

Ingatlan adatai

  • eladó tégla lakás
  • Balatonfüred
  • Alapterület: 144 m²
  • Szobaszám (nappalival): 5 szoba
  • Irányár: 86 800 000 Ft
  • azonosító: M109899

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

Kivételes ajánlat Balatonfüred kedvelt, 71-es úthoz közeli részén!
2 lakás, 3 fürdőszoba, 1 garázs. Jól hangzik, ugye?

☀️ KIVÁLÓ ÁR: 603.000 Ft/m2 + "ajándék" garázs
☀️ GYÖNYÖRŰ PANORÁMA: Mindkét lakásból nagyon szép kilátás nyílik
☀️ MINI REZSI: ~13.000 Ft-os közös költség, egyedi gázfűtés
☀️ KETTÉ OSZTHATÓ: a két lakórész külön helyrajzi számon van, így akár külön-külön is eladható/kiadható
☀️ RENDKÍVÜLI BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG: Nem csak egy lakás, hanem egy befektetési lehetőség is. Megvásárlásával 3 egység is bérbe adható: 2 lakás + 1 garázs, azaz akár 400.000 Ft bérleti díj elérhető. Az ingatlan környezete és elhelyezkedése miatt értéke folyamatosan növekedni fog, így hosszú távú befektetésként is ideális.

A LAKÁS:
Tégla építésű társasház, mindösszesen 6 lakásos lépcsőházában SZOMSZÉDMENTES, 2 lakrészből álló lakása eladó, a hozzá tartozó GARÁZZSAL együtt.

A 3. emeleti LAKÁS (80 m2) fölötti tetőtér (bruttó 64 m2) megvásárlásával a Tulajdonosok kialakítottak egy teljesen önálló bejárattal rendelkező kis lakást, amiben évek óta megbízható, kedves Albérlő lakik, aki esetleg szívesen maradna is a tulajdonosváltás után.

A lakások fűtése gázcirkó készülékkel, radiátorokkal van megoldva, igen kedvező, havi kb 12.000 Ft-os költséggel, köszönhetően a 3 rétegű műanyag nyílászáróknak is, amelyek a nyugati oldalon faltól falig beépítve napcsapdaként segítenek rá a télen is világos, meleg, otthonos hangulatra.

A lakások, a fürdőszobák, a konyha és az összes elektromos vezeték 2012-ben felújításra kerültek.
Elrendezésük a mellékelt alaprajzokon megtekinthető.

A GARÁZS:
A nagyobbik, 3. emeleti lakáshoz tartozik hivatalosan, alapterülete 5,55 x 2,75 m, azaz 15 m2. Korábban egy kis ruhaszalon működött benne, így a portálja üveg, az állapota viszont felújítandó, mivel hosszú évek óra raktárként "használják". Üzlethelyiségnek lett minősítve.

LOKÁCIÓ:
Nyugodt, kertvárosi környezet, alacsony forgalmú utca,mégis központi elhelyezkedés jellemzi, így akár gépkocsi nélkül is kényelmes otthona lehet az új tulajdonosának is.
200 méteren belül megtalálható az arácsi ALDI és a vasútállomás, de sétatávolságra található a TAGORE sétány és a 2 nagy STRAND is.
Parkolás a saját udvarban kialakított, több autó számára alkalmas kocsibeállón, saját garázsban, valamint ingyenesen az utcán is lehetséges.

Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen MEGKÜLDJÜK Önnek.

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred,Köztársaság u 6 Utcafront)

További jellemzők: egyedi fűtés; saját parkoló;



 

helyiingatlanok.hu © 2010-2024 - proking internetes megoldások